Používání lokálních/ regionálních surovin v cukrářství – Bc. Mihulková Mihulková
Bc. Mihulková Mihulková
Bachelor's thesis
Používání lokálních/ regionálních surovin v cukrářství
The Use of Local/Regional Raw Materials in Pastry and Cake Making
Abstract:
Tématem této bakalářské práce je Používání lokálních/regionálních surovin v cukrářství. Pro analýzu byl zvolen okres Litoměřice. Cílem této bakalářské práce je prozkoumat a zhodnotit, jaké procento obyvatelů a profesionálních cukrářů používá lokální suroviny při přípravě sladkých pokrmů, dezertů a dortů. Přitom také porovnat rozdíly v cenách mezi cukrářskými výrobky z lokálních surovin a cukrářskými …moreAbstract:
The theme of this bachelor thesis is Use of local/regional raw materials in confectionery. The district of Litvinenko was chosen for analysis. The aim of this Bachelor thesis is to explore and evaluate what percentage of residents and professional confectioners use locally sourced ingredients in the preparation of sweet dishes, desserts and cakes. In doing so, also compare the price differences between …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 30. 11. 2021
Identifier:
https://is.vsh.cz/th/l3gtp/
Thesis defence
- Date of defence: 7. 6. 2022
- Supervisor: Ing. Lada Petránková
- Reader: Ing. Darina Svobodová
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová a ekonomickáInstitute of Hospitality Management and Economics
Bachelor programme / field:
Hospitality Management, Tourism and Marketing / Hospitality Management