Používání lokálních/ regionálních surovin v cukrářství – Bc. Mihulková Mihulková
Bc. Mihulková Mihulková
Bakalářská práce
Používání lokálních/ regionálních surovin v cukrářství
The Use of Local/Regional Raw Materials in Pastry and Cake Making
Anotace:
Tématem této bakalářské práce je Používání lokálních/regionálních surovin v cukrářství. Pro analýzu byl zvolen okres Litoměřice. Cílem této bakalářské práce je prozkoumat a zhodnotit, jaké procento obyvatelů a profesionálních cukrářů používá lokální suroviny při přípravě sladkých pokrmů, dezertů a dortů. Přitom také porovnat rozdíly v cenách mezi cukrářskými výrobky z lokálních surovin a cukrářskými …víceAbstract:
The theme of this bachelor thesis is Use of local/regional raw materials in confectionery. The district of Litvinenko was chosen for analysis. The aim of this Bachelor thesis is to explore and evaluate what percentage of residents and professional confectioners use locally sourced ingredients in the preparation of sweet dishes, desserts and cakes. In doing so, also compare the price differences between …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 11. 2021
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/l3gtp/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 7. 6. 2022
- Vedoucí: Ing. Lada Petránková
- Oponent: Ing. Darina Svobodová
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
MIHULKOVÁ, Mihulková. \textit{Používání lokálních/ regionálních surovin v cukrářství}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2021. Dostupné z: https://theses.cz/id/cfijvm/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová a ekonomickáVysoká škola hotelová a ekonomická
Bakalářský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví