Vliv podmínek fermentace na kvalitu ciderů – Anita Rejdlová
Anita Rejdlová
Bachelor's thesis
Vliv podmínek fermentace na kvalitu ciderů
Effect of fermentation conditions on ciders quality
Anotácia:
Teoretická část této práce se zabývá technologií výroby alkoholického nápoje cider, dále procesem fermentace a kvasinkami, které se k výrobě ciderů využívají. V praktické části této práce bylo cílem sledovat změny vybraných parametrů vyrobených ciderů během 30 dní fermentace při 15 a 25 °C, popřípadě určit vhodné kultivační podmínky pro výrobu ciderů. Vzorky byly analyzovány 1., 2., 3., 4., 5., 11 …viacAbstract:
The theoretical part of my bachelor thesis deals with technology of alcoholic beverage cider production, the fermentation process and yeasts, which are used in cider making. In the practical part, the aim of this work was to monitor changes in selected parameters of produced ciders during 30 days of fermentation at 15 and 25 ° C, and to determine suitable culture conditions for cider production. Samples …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 5. 2020
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: Ing. Zuzana Míšková, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
Rejdlová, Anita. Vliv podmínek fermentace na kvalitu ciderů. Zlín, 2020. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / odbor:
Chemistry and Food Technologies / Chemistry and Food Technologies