Bc. Zuzana POSPÍŠILOVÁ

Bachelor's thesis

Detekce sporulujících bakterií ve vybraných sterilovaných produktech

Detection of spore-forming bacteria in the model sterilized foods
Abstract:
V bakalárské práci byla sledována prítomnost mikroorganismu ve vybraných vzorcích sterilovaných tavených sýru skladovaných pri ruzných teplotách a ve vzorcích sterilovaných hotových pokrmu. Práce byla zamerena na stanovení zejména sporulujících mikroorganismu, které by mohly prežít sterilacní záhrev. Stanovení byla provedena kultivacními metodami specifickými pro daný mikroorganismus. Bylo zjišteno …more
Abstract:
In the bachelor thesis there is monitored the presence of the microorganisms in the model samples of the sterilized processed cheese which were stored at different temperatures and in the samples of the sterilized meal ready-to-eat. This bachelor thesis is aimed at the determination of the spore-forming microorganisms which can survive the sterilize heat. The determinations were realized by the cultivation …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 30. 5. 2007
Identifier: 5421

Thesis defence

  • Date of defence: 22. 6. 2007

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

POSPÍŠILOVÁ, Zuzana. Detekce sporulujících bakterií ve vybraných sterilovaných produktech. Zlín, 2007. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci pouze na univerzitě až od 30. 05. 2007

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plný text práce je k dispozici v elektronické podobě.

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Technology

Bachelor programme / field:
Chemistry and food technologies / Chemistry and food technologies