Analýza sortimentu a jakostních parametrů oranžových vín na českém trhu – Anna Dupalová
Anna Dupalová
Bachelor's thesis
Analýza sortimentu a jakostních parametrů oranžových vín na českém trhu
Sortiment analysis of quality standards of orange wines on the Czech market
Anotácia:
Tato bakalářská práce se v literárním přehledu zabývá základními informacemi o révě vinné, biodynamickým zemědělstvím a vznikem biodynamických vín, dále základními informacemi o oranžovém víně, výrobou i jeho původem. Další část je potom věnována snoubení jídla s vínem s důrazem na vína oranžová. V experimentální části byla provedena analýza sortimentu a ceny oranžových vín na trhu českých i zahraničních …viacAbstract:
This bachelor thesis is in literary overview occupied with grapevine, biodynamic agriculture and the genesis of biodynamic wines in general, furthermore basic information about orange wine, its production and its origin. A minor part is devoted to the connection between food and wine, with an emphasis on orange wines. In the experimental part, an analysis of orange wines of the Czech and foreign producers …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 5. 2022
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 19. 6. 2023
- Vedúci: Ing. Miroslav Horák, Ph.D.
- Oponent: Božena Průšová, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakultaMendel University in Brno
Faculty of HorticultureBachelor programme / specializace:
Horticulture engineering / Viticulture and Viniculture
Práce na příbuzné téma
-
Oranžová vína
Lenka Nestarcová