Změny jakostních parametrů v průběhu zrání zvěřiny – Michaela MACKOVÁ
Michaela MACKOVÁ
Bachelor's thesis
Změny jakostních parametrů v průběhu zrání zvěřiny
Changes in quality parameters during the aging venision
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá sledováním postmortálních změn u volně žijící zvěře, jejíž maso je označováno jako zvěřina. Práce je zaměřena na spárkatou zvěř. Jejím cílem je sledování a vyhodnocení průběhu posmrtných změn za pomoci měření hodnoty pHAbstract:
Bachelor's thesis is focused on monitoring post-mortem changes in wildlife, the meat is called venison. Work is focused on cloven-hoofed animals. Its aim is to monitor and evaluate the post-mortem changes using pH measurements.
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 25. 5. 2010
Identifier:
14945
Thesis defence
- Date of defence: 9. 6. 2010
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
MACKOVÁ, Michaela. Změny jakostních parametrů v průběhu zrání zvěřiny . Zlín, 2010. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / field:
Chemistry and food technologies / Chemistry and food technologies
Theses on a related topic
-
Kvalita a management kvality poskytovaných stravovacích služeb v gastronomii
Eliška Rysulová -
Kvalita služeb a kvalita zážitku pro sítě nové generace
Jiří Vaněk -
Kvalita života pacienta po cévní mozkové příhodě
Tereza Holubová -
Kvalita surovin používaných v cukrářské výrobě
Anna Charišyna -
Kvalita života v paliativní péči o nemocné
Lenka Lipková