Michaela MACKOVÁ

Bachelor's thesis

Změny jakostních parametrů v průběhu zrání zvěřiny

Changes in quality parameters during the aging venision
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá sledováním postmortálních změn u volně žijící zvěře, jejíž maso je označováno jako zvěřina. Práce je zaměřena na spárkatou zvěř. Jejím cílem je sledování a vyhodnocení průběhu posmrtných změn za pomoci měření hodnoty pH
Abstract:
Bachelor's thesis is focused on monitoring post-mortem changes in wildlife, the meat is called venison. Work is focused on cloven-hoofed animals. Its aim is to monitor and evaluate the post-mortem changes using pH measurements.
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 25. 5. 2010
Identifier: 14945

Thesis defence

  • Date of defence: 9. 6. 2010

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

MACKOVÁ, Michaela. Změny jakostních parametrů v průběhu zrání zvěřiny . Zlín, 2010. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Technology

Bachelor programme / field:
Chemistry and food technologies / Chemistry and food technologies