Analýza služeb v restauracích Potrefená husa – Daniela Černá
Daniela Černá
Bakalářská práce
Analýza služeb v restauracích Potrefená husa
Analysis of services in restaurants Potrefená husa
Anotace:
Tato bakalářská práce se zaměřuje na koncept Potrefená husa. Mým úkolem bylo navštívit deset vybraných restaurací Potrefená husa v Praze a formou mystery shoppingu analyzovat, jestli pracovníci dodržují standarty dané franchisorem. Práce je rozdělena na tři části, a to teoreticko-metodickou, analytickou a návrhovou část. Teoretická vysvětluje pojmy, které se týkají daného tématu. V praktické části …víceAbstract:
This Bachelor paper is focused on Potrefená Husa concept. My task was to visit ten Potrefená Husa restaurants in Prague and use mystery shopping to analyse whether the employees hold up to the standards given by franchisor. The paper is divided into three parts. Theoretical – methological, analytical and suggestion part. Theoretical part explains the concepts of the topic. In operative part I focuse …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2013
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/5641/vsh_b/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 3. 6. 2013
- Vedoucí: Ing. Pavla Burešová
- Oponent: Ing. Dana Johnová
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ČERNÁ, Daniela. \textit{Analýza služeb v restauracích Potrefená husa}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2013. Dostupné z: https://theses.cz/id/ciwt6j/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Porovnání vybraných konkurenčních konceptů gastronomických zařízení
Daniela Škaroupková -
Franchising v gastronomii
Karolína Pospíšilová -
Komparace značkových restaurací českých pivovarů ve vybraném regionu
Lucie Kondelíková -
Franchising se zaměřením na gastronomii
Iveta Burianová -
Podnikání v gastronomii formou franchisingu
Markéta Šimáčková -
Komparace značkových restaurací českých pivovarů
Ondřej Hrabě