Porovnání environmentálních dopadů různých způsobů poskytování kávy – Bc. Michael Fridrich
Bc. Michael Fridrich
Diplomová práce
Porovnání environmentálních dopadů různých způsobů poskytování kávy
Comparison of environmental impacts of different ways of serving coffee
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2020
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
FRIDRICH, Michael. \textit{Porovnání environmentálních dopadů různých způsobů poskytování kávy}. Online. Diplomová práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta technologie ochrany prostředí. 2020. Dostupné z: https://theses.cz/id/ckstd7/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta technologie ochrany prostředíMagisterský studijní program:
Technologie pro ochranu životního prostředí
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.