Martina Karlíková
Bakalářská práce
Isoflavonoids in food
Abstract:
Isoflavonoids are secondary metabolites of plants with a wide range of biological effects. Among others effects, they act as phytoestrogens with activity of endogenous estrogens that can show both, positive and negative effects. The most important for humans is the alleviation of menopausal symptoms and for plants they play a role in the defence against pathogens and supporting the rhizobiological …více
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 4. 2018
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Olga Leuner, Ph.D.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta tropického zemědělstvíČeská zemědělská univerzita v Praze
Fakulta tropického zemědělstvíBakalářský studijní program / obor:
Zemědělská specializace / Zemědělství tropů a subtropů
Práce na příbuzné téma
-
Výživa a potravní chování slonů ve volné přírodě a v zajetí
Klára Laloučková
Název
Vložil
Vloženo
Práva