Gastronomie v moderním pojetí a aplikace do učebního oboru na SŠ – Nataša SKOUPILOVÁ
Nataša SKOUPILOVÁ
Master's thesis
Gastronomie v moderním pojetí a aplikace do učebního oboru na SŠ
Gastronomy in the modern concept and application of the apprenticeship for high school
Anotácia:
?Gastronomie v moderním pojetí aplikace do učebního oboru na SŠ?, se zaměřuji na nové trendy hlavně v barmanství, které patří k výuce oboru kuchař- číšník. Barmanství je vysokým stupněm prezentace míchaných nápojů spojené s gastronomickými a dalšími gurmánskými zážitky. Představuje také umění prezentace, degustace, servisu, komunikace a společenského vystupování při podávání nápojů. Má diplomová práce …viacAbstract:
?Gastronomy in modern concept applications to apprenticeship in high school," I focus mainly on new trends in bartending, which belongs to the field of teaching cookwaiter. Bartending is a high degree of presentation associated with mixed drinks and other gourmet culinary experiences. It also represents an art of presentation, wine, service, communication and social behavior when serving drinks. My …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 5. 4. 2013
Zverejniť od: 5. 4. 2013
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: Mgr. Václav Tvarůžka, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
SKOUPILOVÁ, Nataša. Gastronomie v moderním pojetí a aplikace do učebního oboru na SŠ. Ostrava, 2013. diplomová práce (Mgr.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ. Pedagogická fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 5.4.2013
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 5. 4. 2013 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty, autentizovaným studentům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ, Pedagogická fakultaUniversity of Ostrava
Pedagogical FacultyMaster programme / odbor:
Teaching for Upper Secondary Schools / Teaching Specialist Subjects - Trade and Services
Práce na příbuzné téma
-
Zařazení moderních technických prostředků do vyučování odborného výcviku pro obor kuchař - číšník
Tomáš Nováček -
Inovace obsahu vzdělávání oboru kuchař-číšník
Radka Kvízová -
Nové trendy v oblasti školení BOZP u oboru Kuchař - Číšník
Lenka BRABLÍKOVÁ -
Nové formy výuky BOZP v oboru Kuchař číšník a Hotelnictví
Iveta KOŇAŘÍKOVÁ