Bc. Michaela Kikalová
Diplomová práce
RAW food - živá strava
Raw food
Anotace:
Cílem diplomové práce „Raw food – živá strava“ bylo prostudovat a popsat živou stravu, její vliv na lidský organizmus a navrhnout vhodnou recepturu raw trvanlivých výrobků. Na Ústavu technologie potravin Agronomické fakulty Mendlovy univerzity v Brně bylo vyrobeno osm receptur raw tyčinek bez tepelného zpracování s datlovo-kakaovým základem. U každé receptury byla přidána surovina třetí. Hodnotila …víceAbstract:
The aim of the diploma thesis „Raw food – raw food“ was study and describe a living diet. Describe the influence on human body and propose a suitable recipe a raw durable product. At the department of food technology, the faculty of Agronomy of Mendel university in Brno were made eight recipes of raw bars without heat, with a dates and cocoa base. For each recipe was added the third feedstock. Strength …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 4. 2019
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. Viera Šottníková, Ph.D.
- Oponent: Petra Vašicová, externi
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Agronomická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
-
Vliv různého režimu zmražení na fyzikální, technologické a organoleptické vlastnosti masa farmově chovaných daňků evropských (Dama dama)
Andreja Gajić -
Rheologické vlastnosti fermentovaných mléčných výrobků z kozího mléka
Dominika Ziková -
Vliv odrůd pšenice ozimé na reologické a pekařské vlastnosti
Jana Králová -
Vliv různého způsobu zrání na fyzikální a organoleptické vlastnosti králičího masa
Martina Kučerová -
Vliv způsobu tepelné úpravy masa antilopy losí (Taurotragus oryx) na nutriční hodnotu, technologické a organoleptické vlastnosti
Markéta Kraus -
Faktory ovlivňující senzorické vlastnosti vajec
Simona Fraňková -
Organoleptické vlastnosti zvěřiny a výrobků z ní
Marie Henrychová -
Vliv různého způsobu zrání na fyzikální, chemické a organoleptické vlastnosti hovězího masa
Vitalii Varha