Bc. Michaela Kikalová

Master's thesis

RAW food - živá strava

Raw food
Abstract:
Cílem diplomové práce „Raw food – živá strava“ bylo prostudovat a popsat živou stravu, její vliv na lidský organizmus a navrhnout vhodnou recepturu raw trvanlivých výrobků. Na Ústavu technologie potravin Agronomické fakulty Mendlovy univerzity v Brně bylo vyrobeno osm receptur raw tyčinek bez tepelného zpracování s datlovo-kakaovým základem. U každé receptury byla přidána surovina třetí. Hodnotila …more
Abstract:
The aim of the diploma thesis „Raw food – raw food“ was study and describe a living diet. Describe the influence on human body and propose a suitable recipe a raw durable product. At the department of food technology, the faculty of Agronomy of Mendel university in Brno were made eight recipes of raw bars without heat, with a dates and cocoa base. For each recipe was added the third feedstock. Strength …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 25. 4. 2019

Thesis defence

  • Supervisor: doc. Ing. Viera Šottníková, Ph.D.
  • Reader: Petra Vašicová, externi

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta