Bc. Michaela Kikalová
Diplomová práce
RAW food - živá strava
Raw food
Anotace:
Cílem diplomové práce „Raw food – živá strava“ bylo prostudovat a popsat živou stravu, její vliv na lidský organizmus a navrhnout vhodnou recepturu raw trvanlivých výrobků. Na Ústavu technologie potravin Agronomické fakulty Mendlovy univerzity v Brně bylo vyrobeno osm receptur raw tyčinek bez tepelného zpracování s datlovo-kakaovým základem. U každé receptury byla přidána surovina třetí. Hodnotila …víceAbstract:
The aim of the diploma thesis „Raw food – raw food“ was study and describe a living diet. Describe the influence on human body and propose a suitable recipe a raw durable product. At the department of food technology, the faculty of Agronomy of Mendel university in Brno were made eight recipes of raw bars without heat, with a dates and cocoa base. For each recipe was added the third feedstock. Strength …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 4. 2019
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. Viera Šottníková, Ph.D.
- Oponent: Petra Vašicová, externi
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Agronomická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
-
Faktory ovlivňující senzorické vlastnosti vajec
Simona Fraňková -
Vliv doby zrání na senzorické vlastnosti hovězího masa
Matěj KOŘÁN -
Nutriční hodnota vybraných masných výrobků
Jana Hajduchová -
Nutriční hodnota larev potemníka moučného jako nové potraviny a krmiva
Aneta Slavíková -
Nutriční hodnota stravy v zařízeních s pečovatelskou službou
Monika KOHOUTOVÁ -
Hodnota vybraného škůdce ze skupiny Aphididae a intragildové kořisti jako potravy pro pavouky druhu Philodromus cespitum
Martin Uhrinec -
NUTRIČNÍ HODNOTA PEPŘE ČERNÉHO A BÍLÉHO
Patrik Toman -
Údržnost a nutriční hodnota rýže
Lukáš Snopek