Mgr. Andrea Mičánková

Bachelor's thesis

Hodnocení vybraných vlastností netradičních těst s přídavkem jedlého hmyzu

Evaulation of selected properties unconventional test with the eddition of edible intects
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá přípravou a monitorováním fermentace těsta vyrobeného z maniokové mouky. Nejprve je monitorováno těsto bez přídavku mouky z jedlého hmyzu, poté je 5 % maniokové mouky nahrazeno moukou z larev potemníka moučného.
Abstract:
The bachelor thesis deals with the preparation and monitoring of fermentation of dough made from cassava flour. Firstly, the dough is monitored without the addition of flour from edible insects, then 5% cassava flour is replaced by flour from mealworm larvae.
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 17. 5. 2024

Thesis defence

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

Mičánková, Andrea. Hodnocení vybraných vlastností netradičních těst s přídavkem jedlého hmyzu. Zlín, 2024. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Technology

Bachelor programme / field:
Food Technology and Assessment / Food Technology

Theses on a related topic