Bc. Lucie Škrabánková

Bakalářská práce

Soudobé trendy ve výuce cukrářské technologie

Contemporary trends in teaching Confectionery Technology
Anotace:
V bakalářské práci řeším problematiku inovace a modernizace, soudobých trendů v cukrářské výrobě. Zabývat se tímto tématem jsem se rozhodla, jelikož se na trhu neustále objevují nové cukrářské pomůcky a výrobní technologie a výroba se modernizuje. Zabývám se stručnou historií cukrářské výroby, jelikož ta s inovací souvisí, ať už jen v otázce srovnání doby minulé se současnou. Dle svých možností rozeberu …více
Abstract:
In my Bchelor's Diploma Thesis I addresses the issue of innovation and modernization, contemporary trends in confectionery production. To deal with this issue, I decided, as the market constantly discovering new confectionery equipment and production technology and production is modernized. Deal with a brief history of confectionery production, since it is related to innovation, whether only the question …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 4. 2014

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 12. 5. 2014
  • Vedoucí: Mgr. Pavel Pecina, Ph.D.
  • Oponent: RNDr. Jindřiška Svobodová, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Pedagogická fakulta

Masarykova univerzita

Pedagogická fakulta

Bakalářský studijní program / obor:
Specializace v pedagogice / Učitelství praktického vyučování