Bc. Lucie Škrabánková

Bachelor's thesis

Soudobé trendy ve výuce cukrářské technologie

Contemporary trends in teaching Confectionery Technology
Abstract:
V bakalářské práci řeším problematiku inovace a modernizace, soudobých trendů v cukrářské výrobě. Zabývat se tímto tématem jsem se rozhodla, jelikož se na trhu neustále objevují nové cukrářské pomůcky a výrobní technologie a výroba se modernizuje. Zabývám se stručnou historií cukrářské výroby, jelikož ta s inovací souvisí, ať už jen v otázce srovnání doby minulé se současnou. Dle svých možností rozeberu …more
Abstract:
In my Bchelor's Diploma Thesis I addresses the issue of innovation and modernization, contemporary trends in confectionery production. To deal with this issue, I decided, as the market constantly discovering new confectionery equipment and production technology and production is modernized. Deal with a brief history of confectionery production, since it is related to innovation, whether only the question …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 22. 4. 2014

Thesis defence

  • Date of defence: 12. 5. 2014
  • Supervisor: Mgr. Pavel Pecina, Ph.D.
  • Reader: RNDr. Jindřiška Svobodová, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Masarykova univerzita, Pedagogická fakulta

Masaryk University

Faculty of Education

Bachelor programme / field:
Specialization in Education / Teacher Education - Vocational Training