Soudobé trendy ve výuce cukrářské technologie – Bc. Lucie Škrabánková
Bc. Lucie Škrabánková
Bachelor's thesis
Soudobé trendy ve výuce cukrářské technologie
Contemporary trends in teaching Confectionery Technology
Anotácia:
V bakalářské práci řeším problematiku inovace a modernizace, soudobých trendů v cukrářské výrobě. Zabývat se tímto tématem jsem se rozhodla, jelikož se na trhu neustále objevují nové cukrářské pomůcky a výrobní technologie a výroba se modernizuje. Zabývám se stručnou historií cukrářské výroby, jelikož ta s inovací souvisí, ať už jen v otázce srovnání doby minulé se současnou. Dle svých možností rozeberu …viacAbstract:
In my Bchelor's Diploma Thesis I addresses the issue of innovation and modernization, contemporary trends in confectionery production. To deal with this issue, I decided, as the market constantly discovering new confectionery equipment and production technology and production is modernized. Deal with a brief history of confectionery production, since it is related to innovation, whether only the question …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 4. 2014
Identifikátor:
https://is.muni.cz/th/ue2lu/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 12. 5. 2014
- Vedúci: Mgr. Pavel Pecina, Ph.D.
- Oponent: RNDr. Jindřiška Svobodová, Ph.D.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Pedagogická fakultaMasaryk University
Faculty of EducationBachelor programme / odbor:
Specialization in Education / Teacher Education - Vocational Training
Práce na příbuzné téma
-
Analýza ponuky cukrárni vo vybraných regiónoch ČR
Lenka Zagrapanová -
Vybavení cukrářské dílny pro žáky
Tereza Trojáčková -
Základy hygieny provozoven v cukrářské výrobě
Jana ČERNÁ -
Vybavení cukrářské dílny pro žáky
Tereza Trojáčková -
Hygiena a sanitace v potravinářských provozech
Aneta Košvancová -
Povědomí o hygieně a sanitaci v Indii
Tereza Žáková -
Úroveň hygieny a sanitace v masném provozu
Veronika Koláčková -
Hygiena získávání mléka a jeho kvalita
Michaela Němcová