Bc. Lenka Kabátová

Master's thesis

Srovnání systému HACCP pro různé formy stravovacích služeb v domovech pro seniory

Comparison of HACCP system for various types of catering services in Retirement homes
Abstract:
Cílem diplomové práce je návrh systému HACCP pro dvě formy zajištění stravování (provozovnu vyvařující a provozovnu bez vyvařování) v domově pro seniory. Následuje vyhodnocení těchto dvou forem z hlediska odlišností systému HACCP, zajištění bezpečnosti a kvality vydávaných pokrmů a z hlediska ekonomického. Dalším cílem této práce je vytvoření týdenního jídelního lístku a jeho vyhodnocení z nutričního …more
Abstract:
The aim of the master's thesis is to design a HACCP system for two forms of catering (a kitchen and a kitchen without cooking) in a home for elderly. The following is an evaluation of these two forms in terms of differences in the HACCP system, ensuring the safety and quality of food and in terms of economic. Another aim of this thesis is to create a weekly menu and its evaluation from a nutritional …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 14. 5. 2021

Thesis defence

  • Supervisor: Ing. Zuzana Míšková, Ph.D.

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

Kabátová, Lenka. Srovnání systému HACCP pro různé formy stravovacích služeb v domovech pro seniory. Zlín, 2021. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Technology

Master programme / field:
Food Technology / Technologie potravin

Theses on a related topic