Marketing Strategy of the Company in Terms of New Trends in Nutrition – Iryna Trylis
Iryna Trylis
Master's thesis
Marketing Strategy of the Company in Terms of New Trends in Nutrition
Marketingová Strategie Společnosti z Hlediska Nových Trendů ve Výživě
Abstract:
Hlavním cílem této práce je zjistit, jaké trendy ve výživě dominují na trhu, jak by měly potravinářské a nápojové společnosti přizpůsobit svou strategii trendovým změnám v tomto odvětví. Teoretická část se skládá z analýzy čtyř hlavních trhů. Dále je analyzována současná situace na trhu potravin a nápojů v České Republice. Podobně je pro výzkum vybrán trh potravin a nápojů v České Republice a data …moreAbstract:
The main purpose of this work is to identify what trends in nutrition dominate on the market, how food and beverages companies should adjust their strategy to trends movements in the industry. The theoretical part is consisted of the analysis of the four leading markets. Moreover, current situation on the food and beverages market of Czech Republic is analyzed. Similarly, food and beverages market …more
Language used: English
Date on which the thesis was submitted / produced: 24. 4. 2019
Identifier:
http://www.vse.cz/vskp/eid/79744
Thesis defence
- Date of defence: 2. 6. 2020
- Supervisor: Markéta Lhotáková
- Reader: Jaroslav Halík
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola ekonomická v Prazehttp://www.vse.cz/vskp/eid/79744
Vysoká škola ekonomická v Praze
Master programme / field:
Mezinárodní ekonomické vztahy / International Business - Central European Business Realities
Theses on a related topic
-
Tržní orientace a obchodní výkonnost středních a velkých podniků v potravinářském a nápojovém průmyslu
Ajantha SAMARAKOON MUDIYANSELA -
The application of a subscription-based business model in the food and beverage industry
Aiman Al Masani -
Tourists’ perception and preferences of traditional plant food products in Cambodia
Thomas Brenner -
Chemical composition and antimicrobial activity of essential oils and supercritical carbon dioxide extracts of Asian spices against food pathogens in liquid and vapor phase
Kateřina Vihanová -
Food and Cusine of the Haná Region: then and now
Tereza Sehnalová -
Bezlepkové potraviny jako součást alternativních směrů výživy
Petra Marášková -
Temporal trends of environmental toxins –and pesticides from 2003-2014 in the U.S. - NHANES
Klaas Robert Hermann Kiesewetter -
Výživové zvyklosti a pohybová aktivita vybraných bezpečnostních složek v České republice
Jakub Večeř