Srovnání senzorických profilů roztíratelných tuků – Lucie BAČÍKOVÁ, DiS.
Lucie BAČÍKOVÁ, DiS.
Bakalářská práce
Srovnání senzorických profilů roztíratelných tuků
Comparison of Sensory Profiles of Spreadable Fats
Anotace:
Ve své bakalářské práci se zabývám srovnáním senzorických profilů mléčného a směsného roztíratelného tuku. Výrobky byly předkládány k senzorickému hodnocení první den, dvacátý pátý den a padesátý den spotřeby laické a odborné veřejnosti. Cílem je zjistit, zda veřejnost vnímá senzorické rozdíly mezi roztíratelnými tuky a jak se stanovené deskriptory chuti projeví v průběhu celé doby skladovaní výrobků …víceAbstract:
In my thesis I focus on comparing the sensory profiles of milk fat and mixed fat. The products were submitted for sensory evaluation on the first day, the twenty-fifth day and the fifty day of the consumption to non-professional and professional public. The aim of this research is to determinate whether the public perceives the sensory differences between submitted mixed fats and how to set the taste …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 5. 2012
Zveřejnit od: 21. 5. 2012
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
BAČÍKOVÁ, Lucie. Srovnání senzorických profilů roztíratelných tuků. Kroměříž, 2012. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 21.5.2012
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 21. 5. 2012 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii
Práce na příbuzné téma
-
Návrh učebního materiálu pro výuku Senzorické analýzy potravin na SOŠ s potravinářským zaměřením
Markéta Piechowiczová -
Porovnání a využití metod senzorické analýzy a instrumentálních metod pro hodnocení potravin
Anna Svojanovská -
Využití senzorické analýzy při hodnocení textury potravin
Eva Pacnerová -
Senzorická analýza potravin
Lucie KAŇOKOVÁ -
Změny senzorické jakosti potravin ošetřených mikrovlnným zářením v průběhu jejich skladování
Jolana Trojáčková -
Zpracování experimentální náplně testů pro senzorickou analýzu potravin
Magdaléna KOKTAVÁ -
Senzorická analýza potravin
Lucie KAŇOKOVÁ -
Senzorická jakost potravin ošetřených mikrovlnným zářením
Kateřina Jírová