Malé pivovary jako součást hotelnictví v České republice – Bc. Klára Brožová
Bc. Klára Brožová
Bakalářská práce
Malé pivovary jako součást hotelnictví v České republice
Small Breweries as a Part of Hospitality in the Czech Republic
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá trhem malých pivovarů v České republice. Počet malých pivovarů na našem území každým rokem roste a jejich oblíbenost stoupá, proto jsou malé pivovary aktuálním tématem. Pro výzkum byly stanoveny dva cíle. Prvním cílem práce je objasnění příčin vzrůstajícího počtu pivovarů na území České republiky. Druhým cílem práce je zhodnocení přínosu ubytovacích služeb jako součásti …víceAbstract:
This bachelor thesis is focused on the market of small breweries in the Czech Republic. The number of microbreweries in our country is rising every year steadily. Two goals where stated for this bachelor’s dissertation. Firstly, the research aims to study reasons for the rising number of microbreweries in the territory of the Czech Republic. The second goal of the thesis is to evaluate benefits of …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 17. 6. 2019
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/c6yc7/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 3. 9. 2019
- Vedoucí: Ing. Jiří Zelený
- Oponent: Ing. Darina Svobodová
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
BROŽOVÁ, Klára. \textit{Malé pivovary jako součást hotelnictví v České republice}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2019. Dostupné z: https://theses.cz/id/ct8m0l/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Perspektiva restauračního pivovaru se zaměřením na konečného spotřebitele
Miroslav Podlipský -
Současnost a budoucnost restauračních pivovarů
Klára Voborníková -
Komparace značkových restaurací českých pivovarů ve vybraném regionu
Lucie Kondelíková -
Komparace značkových restaurací českých pivovarů
Ondřej Hrabě -
Analýza možností snižování nákladů v pivovarnictví a jejich aplikace na malý pivovar
Kristýna ŠVEHLOVÁ -
Využití moderních komunikačních nástrojů na propagaci malého pivovaru
Dominika Brůžková -
Podnikatelský záměr na zřízení minipivovaru v Českém Krumlově
Michael Kalina -
Konkurenční prostředí malých pivovarů
Magdalena Ouředníková