Bc. Iveta Lenárdová

Diplomová práce

Možnosti zajištění stravování celiaků v krizových situacích

The Possibilities of Providing Catering for Coeliacs in Crisis Situations
Anotace:
Práce se zabývá základními principy zajištění stravování obyvatel v krizových situacích - popisuje zúčastněné orgány a orgány zodpovědné za zajištění stravování, důležité výživové hodnoty obyvatel a rozdělení obyvatel do stravovacích skupin podle věku, fyzické aktivity a pohlaví. Práce dále informuje čtenáře o problematice nemoci celiakie a vysvětluje základní pravidla bezlepkového stravování. Pro …více
Abstract:
The thesis deals with the basic principles of catering for the population in crisis situations - it describes the participating authorities and authorities responsible for catering, important nutritional values of the population and the division of the population into catering groups by age, physical activity and gender. The work also informs the reader about the issue of celiac disease and explains …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 1. 6. 2020

Obhajoba závěrečné práce

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Lenárdová, Iveta. Možnosti zajištění stravování celiaků v krizových situacích. Uherské Hradiště, 2020. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta logistiky a krizového řízení
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe