Možnosti zajištění stravování celiaků v krizových situacích – Bc. Iveta Lenárdová
Bc. Iveta Lenárdová
Diplomová práce
Možnosti zajištění stravování celiaků v krizových situacích
The Possibilities of Providing Catering for Coeliacs in Crisis Situations
Anotace:
Práce se zabývá základními principy zajištění stravování obyvatel v krizových situacích - popisuje zúčastněné orgány a orgány zodpovědné za zajištění stravování, důležité výživové hodnoty obyvatel a rozdělení obyvatel do stravovacích skupin podle věku, fyzické aktivity a pohlaví. Práce dále informuje čtenáře o problematice nemoci celiakie a vysvětluje základní pravidla bezlepkového stravování. Pro …víceAbstract:
The thesis deals with the basic principles of catering for the population in crisis situations - it describes the participating authorities and authorities responsible for catering, important nutritional values of the population and the division of the population into catering groups by age, physical activity and gender. The work also informs the reader about the issue of celiac disease and explains …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 1. 6. 2020
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
Lenárdová, Iveta. Možnosti zajištění stravování celiaků v krizových situacích. Uherské Hradiště, 2020. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta logistiky a krizového řízeníPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta logistiky a krizového řízeníMagisterský studijní program / obor:
Bezpečnost společnosti / Bezpečnost společnosti
Práce na příbuzné téma
-
Možnosti zajištění stravování v krizových situacích v Uherském Hradišti
Pavlína Vavrošová -
Vývoj obsahu vybraných biologicky aktivních látek v potravinách v průběhu skladování
Tomáš Šopík -
Analýza rizik ve stravování v krizových situacích v obci Hlušovice
Lucie Krausová -
Možnosti zajištění stravování v krizové situaci v obcích mikroregionu Mezihoří
David Jánošík -
Možné varianty zajištění stravování v krizových situacích v Pustiměři
Tomáš HŮLKA -
Možné varianty zajištění stravování v krizových situacích v Bučovicích
Pavel ROKOS -
Systém logistické podpory zajištění stravování v krizových situacích v Přerově
Markéta KOKSOVÁ -
Možné varianty zajištění stravování v krizových situacích v obci Napajedla
Karolína Seidlová