Vliv přídavků karobového prášku na antioxidační vlastnosti muffinů – Bc. Kateřina Jelínková
Bc. Kateřina Jelínková
Diplomová práce
Vliv přídavků karobového prášku na antioxidační vlastnosti muffinů
The effect of carob powder on antioxidant properties of muffins
Anotace:
První část této diplomové práce se zabývá sorpčními izotermami. Jejich měřením, matematickým popisem, jednotlivými typy a jejich využitím pro praxi. Experimentálně byly stanoveny sorpční izotermy prášku z lusků rohovníku (Ceratonia siliqua) před a po pražení. Druhá část této diplomové práce se zabývá antioxidačními vlastnostmi rohovníku. V rámci experimentu byly připraveny muffiny s různým podílem …víceAbstract:
The first part of this Diploma Thesis deals with moistire adsorption isotherms, their determination, measurement, mathematical description, their types and their use in practice. SMoisture adorption isotherms of carob powder were experimentally established. The second part of this Diploma Thesis deals with antioxidant properties of carob poeder. Then muffins were prepared with addition of various levels …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 9. 5. 2018
Zveřejnit od: 31. 12. 2999
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. Libor Červenka, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
Jelínková, Kateřina. Vliv přídavků karobového prášku na antioxidační vlastnosti muffinů. Pardubice, 2018. diplomová práce (Mgr.). Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická
Plný text práce
Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologickáUniverzita Pardubice
Fakulta chemicko-technologickáMagisterský studijní program / obor:
Speciální chemicko-biologické obory / Bioanalytik