Adéla Filipová
Bachelor's thesis
Mikrobiologická kvalita jogurtů
Microbiological quality of yogurts
Abstract:
Tato bakalářská práce se věnuje kvalitě a bezpečnosti jogurtu z mikrobiologického hlediska. Cílem bakalářské práce bylo zpracovat literární rešerši z odborných zdrojů a aktuálních poznatků týkající se kvality, mikrobiologie a výroby jogurtu. Tento produkt je známý obsahem živých mikroorganismů, nejedná se pouze o jogurtovou kulturu, ale i o další mikroorganismy, které výrobci do jogurtů přidávají. …moreAbstract:
This bachelor thesis focuses on the quality and safety of yogurt from a microbiological perspective. The aim of the bachelor thesis was to conduct a literature review from professional sources and current knowledge regarding the quality, microbiology, and production of yogurt. This product is known for containing live microorganism, not only yogurt culture but also other microorganism added by manufacturers …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 27. 4. 2024
Thesis defence
- Date of defence: 27. 5. 2024
- Supervisor: doc. Ing. Šárka Musilová, Ph.D.
- Reader: Roman Švejstil, Ing.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
FILIPOVÁ, Adéla. \textit{Mikrobiologická kvalita jogurtů}. Online. Bachelor's thesis. Praha: Czech University of Life Sciences Prague, Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources. 2024. Available from: https://theses.cz/id/cvjfrl/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Agrobiology, Food and Natural ResourcesBachelor programme:
Food and Nutrition
Theses on a related topic
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights