Mikrobiální produkce glycerolu kvasinkami Saccharomyces cerevisiae – Bc. Karolína Žižková
Bc. Karolína Žižková
Diplomová práce
Mikrobiální produkce glycerolu kvasinkami Saccharomyces cerevisiae
Microbial production of glycerol by the yeast Saccharomyces cerevisiae
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2024
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ŽIŽKOVÁ, Karolína. \textit{Mikrobiální produkce glycerolu kvasinkami Saccharomyces cerevisiae}. Online. Diplomová práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2024. Dostupné z: https://theses.cz/id/cvjvz1/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieMagisterský studijní program:
Biotechnologie a bioinženýrství
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.