Laboratorní analýza svrchně kvašeného piva – Bc. Marcela WOLFOVÁ
Bc. Marcela WOLFOVÁ
Master's thesis
Laboratorní analýza svrchně kvašeného piva
Laboratory Analysis of Top-fermented Beer
Anotácia:
Tato diplomová práce se zabývá laboratorní analýzou svrchně kvašeného piva. Byla vypra-cována literární rešerše popisující technologický proces výroby svrchně kvašeného piva a mikrobiologii výroby svrchně kvašeného piva. Následuje popis provozních a laboratorních kontrol v jednotlivých fázích výroby svrchně kvašeného piva včetně popisu základních metod používaných při stanovování nejdůležitějších analytických …viacAbstract:
This thesis deals with a laboratory analysis of top-fermented beer. The technological pro-cess of brewing and microbiology of brewing top-fermented beer were described. Then a description of operation and laboratory controls in separate phases of the production of top-fermented beer follows together with a descriptin of primary methods used in determinati-on of the most important analytical values …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 29. 4. 2014
Zverejniť od: 29. 4. 2014
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
WOLFOVÁ, Marcela. Laboratorní analýza svrchně kvašeného piva. Zlín, 2014. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 29.4.2014
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 29. 4. 2014 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyMaster programme / odbor:
Chemistry and Food Technologies / Technology, Hygiene and Economics of Food Production
Práce na příbuzné téma
-
Problematika odpadů a vedlejších produktů z technologie výroby piva
David Reska -
Technologie výroby bezlepkového piva
Filip Petroš -
Nové možnosti a technologie ve výrobě piva
Kateřina Čechová -
Lingvistická a translatologická analýza odborné terminologie z oboru technologie výroby piva
Lucie Kudrnová -
Sledování změn obsahu proteinů lepku v průběhu technologie výroby piva
Otília Porubiaková -
Technologie výroby speciálních ochucených druhů piva
Monika Macinková -
Technologické možnosti využití vratků z pekařských výrob v technologii výroby piva
Petr Havlát -
Možnosti využití plynů v technologii výroby piva
Lucie Mišúnová