Integrace ovocných destilátů a likérů do barů a nočních podniků - jejich propagace a konkurenceschopnost – Bc. David Kejř
Bc. David Kejř
Bakalářská práce
Integrace ovocných destilátů a likérů do barů a nočních podniků - jejich propagace a konkurenceschopnost
Integration of Furit Distillates and Liqueurs into Bars and Nightclubs - their Promotion and Competitiveness
Anotace:
Student se v rámci práce zaměřuje na propagaci destilátů a likérů s primárním zájmem o segment ovocných destilátů a likérů. Zjišťuje, v jak velké míře se nápoje konzumují v gastronomických podnicích a jak moc jsou propagovány, zda na ně existuje reklama a jestli zažívají v aktuální době vzestup či úpadek. Jsou ovocné destiláty a likéry stále relevantním zbožím? Mají mladší generaci lidí co nabídnout …víceAbstract:
The student’s work focuses on propagation of spirits and liqueurs with main interest in segment of fruit spirits and liqueurs. He finds out, how much are these alcoholic drinks consumed in gastronomic establishments and how much are they promoted, also if there is there is any advertising of spirits and liqueurs. He answers a question, if these alcoholic drinks are expecting rise or fall. Are fruit …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 11. 2022
Identifikátor:
https://is.ucp.cz/th/j2fdz/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 1. 2. 2023
- Vedoucí: Ing. Jiří Zelený, Ph.D.
- Oponent: doc. Ing. Jan Hán, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KEJŘ, David. \textit{Integrace ovocných destilátů a likérů do barů a nočních podniků - jejich propagace a konkurenceschopnost}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2022. Dostupné z: https://theses.cz/id/cxesmr/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Bakalářský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Marketing ve službách
Práce na příbuzné téma
-
Technické řešení a trendy v konstrukci a provozu destilačních aparatur pro výrobu ovocných destilátů
Tomáš Mašek -
Chemické složení a senzorické vlastnosti domácích a komerčních ovocných destilátů
Ilona KOLLÁROVÁ -
Sortiment a jakostní parametry destilátů z hroznů a jiného ovoce.
Martin Kulheim -
Příprava a hodnocení odrůdových destilátů z hroznů.
Fabián Šimek -
Technické řešení a provozně ekonomické parametry pěstitelských pálenic.
Tomáš Fiala -
Zhodnocení senzorického a analytického profilu těkavých látek ovocných destilátů
Martin Šteidl -
Vliv suroviny a zákvasu na senzorický profil ovocných destilátů
František Szilvási -
Příprava ovocných kvasů a jejich vliv na výrobu ovocných destilátů
Vít Melichar