Bc. David Kejř

Bakalářská práce

Integrace ovocných destilátů a likérů do barů a nočních podniků - jejich propagace a konkurenceschopnost

Integration of Furit Distillates and Liqueurs into Bars and Nightclubs - their Promotion and Competitiveness
Anotace:
Student se v rámci práce zaměřuje na propagaci destilátů a likérů s primárním zájmem o segment ovocných destilátů a likérů. Zjišťuje, v jak velké míře se nápoje konzumují v gastronomických podnicích a jak moc jsou propagovány, zda na ně existuje reklama a jestli zažívají v aktuální době vzestup či úpadek. Jsou ovocné destiláty a likéry stále relevantním zbožím? Mají mladší generaci lidí co nabídnout …více
Abstract:
The student’s work focuses on propagation of spirits and liqueurs with main interest in segment of fruit spirits and liqueurs. He finds out, how much are these alcoholic drinks consumed in gastronomic establishments and how much are they promoted, also if there is there is any advertising of spirits and liqueurs. He answers a question, if these alcoholic drinks are expecting rise or fall. Are fruit …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 11. 2022
Identifikátor: https://is.ucp.cz/th/j2fdz/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 1. 2. 2023
  • Vedoucí: Ing. Jiří Zelený, Ph.D.
  • Oponent: doc. Ing. Jan Hán, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

Bakalářský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Marketing ve službách