Bc. Hana Lepková

Master's thesis

Porovnávání jakosti masa jatečného skotu pomocí klasifikace SEUROP

Cattle Meat Quality Comparison by Classification SEUROP
Abstract:
Úvod mé diplomové práce je zaměřen na pojem maso a jeho důležitost, které hrají významnou roli v životě lidí. V literární rešerši se dále zabývám složením hovězího masa a jeho složkami, které jsou z nutričního hlediska důležité a nepostradatelné pro zdravý vývoj jedince. Faktory, které ovlivňují spotřebu hovězího masa (zdravotní nezávadnost, kvalita), jsou součástí kapitoly. V další části je popisována …more
Abstract:
The introduction of my final thesis focuses on the term ?meat?, and its importance which play significant role in people´s lives. The composition of beef meat and its components which are very important not only from the nutrition point of view but also essential for healthy growth of each man is mentioned in literal research. The factors that influence beef meat consumption (health sanitariness and …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 2. 5. 2013
Accessible from:: 2. 5. 2013

Thesis defence

  • Supervisor: Ing. Robert Gál, Ph.D.

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

Lepková, Hana. Porovnávání jakosti masa jatečného skotu pomocí klasifikace SEUROP. Zlín, 2013. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 2.5.2013

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou od 2. 5. 2013 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe