Bc. Hana Lepková

Diplomová práce

Porovnávání jakosti masa jatečného skotu pomocí klasifikace SEUROP

Cattle Meat Quality Comparison by Classification SEUROP
Anotace:
Úvod mé diplomové práce je zaměřen na pojem maso a jeho důležitost, které hrají významnou roli v životě lidí. V literární rešerši se dále zabývám složením hovězího masa a jeho složkami, které jsou z nutričního hlediska důležité a nepostradatelné pro zdravý vývoj jedince. Faktory, které ovlivňují spotřebu hovězího masa (zdravotní nezávadnost, kvalita), jsou součástí kapitoly. V další části je popisována …více
Abstract:
The introduction of my final thesis focuses on the term ?meat?, and its importance which play significant role in people´s lives. The composition of beef meat and its components which are very important not only from the nutrition point of view but also essential for healthy growth of each man is mentioned in literal research. The factors that influence beef meat consumption (health sanitariness and …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 5. 2013
Zveřejnit od: 2. 5. 2013

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Robert Gál, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Lepková, Hana. Porovnávání jakosti masa jatečného skotu pomocí klasifikace SEUROP. Zlín, 2013. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 2.5.2013

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 2. 5. 2013 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe