Vliv různých kmenů kvasinek na charakter bílých vín – Štěpán Weitosch
Štěpán Weitosch
Master's thesis
Vliv různých kmenů kvasinek na charakter bílých vín
Influence of different yeast strains to the character of white wines
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 11. 4. 2012
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: Ing. Ludmila Svobodová
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
WEITOSCH, Štěpán. \textit{Vliv různých kmenů kvasinek na charakter bílých vín}. Online. Diplomová práca. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources. 2012. Dostupné z: https://theses.cz/id/cy14pp/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Czech University of Life Sciences Prague
Faculty of Agrobiology, Food and Natural ResourcesMaster programme:
Development of Rural Areas
Práce na příbuzné téma
Názov
Vložil
Vložené
Práva