Využití netradičních druhů obilovin pro výrobu běžného pečiva – Bc. Dominika Siudová
Bc. Dominika Siudová
Master's thesis
Využití netradičních druhů obilovin pro výrobu běžného pečiva
The usage of non-traditional cereals in baking production
Abstract:
Hlavním cílem diplomové práce na téma Využití netradičních druhů obilovin pro výrobu běžného pečiva bylo zjistit vliv přídavku mouk z netradičních druhů obilovin na kvalitu běžného pečiva. Teoretická část se zabývá surovinami pro výrobu běžného pečiva, technologií výroby běžného pečiva a popisem, látkového složení, využití a vlastnostmi netradičních obilovin pro výrobu pečiva, jako je čirok, kukuřice …moreAbstract:
The aim of the thesis The usage of non-traditional cereals in baking production was to determine the influence of the addition of flours made from unusual kinds of cereals on the quality of baking products. The theoretical part deals with ingredients and the technologies used in bread production and the description, material composition, properties and usage of unconventional cereals such as sorghum …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 28. 4. 2017
Thesis defence
- Date of defence: 30. 5. 2017
- Supervisor: Ing. Viera Šottníková, Ph.D.
- Reader: Iva Burešová, externi
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendel University in Brno
Faculty of AgriSciencesMaster programme / field:
Chemistry and Food Technology / Food Technology
Theses on a related topic
-
Senzorické hodnoceni teffu a výrobků z něj
Kateřina Nedomová -
Senzorické hodnocení kávy z Coffea arabica v závislosti na způsobu přípravy: Testování pomocí senzorického a konzumentského panelu
Markéta Kratochvílová -
Vliv vybraných demografických faktorů na senzorické hodnocení a přijatelnost konzumních druhů mlék
Denisa TOMÁŠKOVÁ
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights