Consumers' Attitudes Towards Functional Food in Turkey – Bc. Ismail Burak Karademir
Bc. Ismail Burak Karademir
Diplomová práce
Consumers' Attitudes Towards Functional Food in Turkey
Abstract:
In recent years, functional foods have become popular within wellness and health circles. Despite the numerous health benefits of functional foods in Turkey and across the globe, the total market share in the consumption of functional foods is still much lower when comparing the incumbent drink and foods that are more prevalent in the market. Therefore, there is an urgent need to conduct more research …více
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 4. 2022
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Petra Chaloupková, Ph.D. dr. h. c.
- Oponent: Pavel Nový, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta tropického zemědělstvíČeská zemědělská univerzita v Praze
Fakulta tropického zemědělstvíMagisterský studijní program / obor:
Tropické zemědělství / International Development and Agricultural Economics
Práce na příbuzné téma
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Složky
Soubory
Mach, J.
25. 4. 2022
Mach, J.
25. 4. 2022