Lenka PEKÁRKOVÁ

Bakalářská práce

Inovace a kreativita jako zdroj konkurenční výhody na příkladu malého a středního podniku

Innovation and creativity as a source of the competitive advantage on the example of a SME
Anotace:
Bakalářská práce pojednává o inovaci a kreativitě, jako zdroji konkurenční výhody na příkladu malého a středního podniku. Konkrétním analyzovaným podnikem je Wellness hotel Jean de Carro****. V praktické části práce je použit Porterův model pěti sil, dále metoda benchmarking a SWOT analýza. Ke zjištění potřebných informací bylo vytvořeno dotazníkové šetření ohledně spokojenosti hostů. Z výsledků byl …více
Abstract:
The bachelor thesis deals with innovation and creativity as a source of competitive advantage on the example of small and medium enterprise. A particular analyzed company is the Wellness hotel Jean de Carro ****. In the practical part of the work, Porter's model of five forces, benchmarking method and SWOT analysis are used. A questionnaire survey of guest satisfaction was created to obtain the necessary …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 10. 5. 2021
Zveřejnit od: 31. 12. 2999

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Miroslav Pavlák, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

PEKÁRKOVÁ, Lenka. Inovace a kreativita jako zdroj konkurenční výhody na příkladu malého a středního podniku. Cheb, 2021. bakalářská práce (Bc.). ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI. Fakulta ekonomická

Plný text práce

Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI, Fakulta ekonomická
Vázaný výtisk práce naleznete v Univerzitní knihovně ZČU, více na http://www.knihovna.zcu.cz/kvalifikacni-prace/

ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI

Fakulta ekonomická

Bakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management