Porovnání výnosové schopnosti nahých a pluchatých odrůd ovsa – Bc. Hana MÁCHALOVÁ
Bc. Hana MÁCHALOVÁ
Diplomová práce
Porovnání výnosové schopnosti nahých a pluchatých odrůd ovsa
The comparison of naked and hulled oat yield ability
Anotace:
Téma diplomové práce je porovnání výnosové schopnosti nahých a pluchatých odrůd ovsa. Práce je rozdělena do dvou částí. První polovina této práce je věnována literární rešerši. Druhá polovina práce popisuje vlastní pokus, který byl uskutečněn v roce 2012 na pozemku Školního zemědělského podniku Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích. Pro tento experiment bylo použito 10 odrůd ovsa z toho 4 nahé …víceAbstract:
The theme of this thesis is a comparison of the yield capability naked and hulled oat varieties. The work is divided into two sections. The first half of this thesis is devoted to literature search. The second part of this thesis describes the actual experiment, which was carried out in 2012 on the farm school University of South Bohemia (České Budějovice). 10 varieties of oats, 4 of them naked varieties …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 4. 2013
Zveřejnit od: 26. 4. 2013
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Zdeněk Štěrba, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
MÁCHALOVÁ, Hana. Porovnání výnosové schopnosti nahých a pluchatých odrůd ovsa. Č. Bud., 2013. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 26.4.2013
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 26. 4. 2013 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Zemědělská fakultaMagisterský studijní program / obor:
Zemědělské inženýrství / Agropodnikání
Práce na příbuzné téma
-
Tvorba výnosu nahých a pluchatých odrůd ovsa
Martin FIŠER -
Stanovení obsahu lipidů a profilu mastných kyselin u nových odrůd ovsa
Jana Florianová -
Tvorba výnosu nahých a pluchatých odrůd ovsa
Martin FIŠER -
Tvorba výnosu nahých a pluchatých odrůd ovsa
Miroslav ČERNÝ -
Kvalita a využití nahých odrůd ovsa
Martin FIŠER -
Oves z pohledu nutriční terapie
Veronika Sodomková -
Porovnání nutriční hodnoty a stravitelnosti ovsa setého a ovsa černého
Anna Gergelová -
Vliv extruze ovsa setého na nutriční hodnotu a ochotu k příjmu u dospělých teplokrevných koní
Jana Slováková
Název
Vložil
Vloženo
Práva