Ing. Dana Hrubošová

Bakalářská práce

Sporotvorné mikroorganismy v potravinách

Spore Forming Microorganisms in Foods
Anotace:
Cílem práce bylo porovnaní barvících technik při průkazu bakteriálních spor.
Abstract:
The subject this work was study techniques of staining in detection bacillary spore .
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 18. 6. 2008

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 3. 9. 2008
  • Vedoucí: Ing. Marcela Pejchalová, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Hrubošová, Dana. Sporotvorné mikroorganismy v potravinách. Pardubice, 2008. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologická

Univerzita Pardubice

Fakulta chemicko-technologická

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin

Práce na příbuzné téma