Pražský hrad jako produkt cestovního ruchu – Bc. Erika Velíšková
Bc. Erika Velíšková
Bakalářská práce
Pražský hrad jako produkt cestovního ruchu
The Prague Castle as a tourism product
Anotace:
Bakalářská práce ,,Pražský hrad jako produkt cestovního ruchu“ se zabývá popisem a analýzou služeb, poskytovaných na Pražském hradě, který je významnou turistickou destinací. Tam kde analýza nachází nedostatky, jsou navržena zlepšení. Při analýze jsou používány standartní výzkumné metody jako je deskripce, analýza a řízený rozhovor. V navržených zlepšeních je zahrnuto dotazníkové šetření či návrh nového …víceAbstract:
The bachelor's thesis "Prague Castle as a product of tourism" deals with the description and analysis of services provided at Prague Castle, which is an important tourist destination. Where the analysis finds shortcomings, improvements are suggested. Standard research methods such as description, analysis and guided interview are used in the analysis. The proposed improvements include a questionnaire …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 4. 2020
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/gudgs/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 17. 6. 2020
- Vedoucí: Ing. Šárka Tittelbachová, Ph.D.
- Oponent: Mgr. Věra Fišerová
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
VELÍŠKOVÁ, Erika. \textit{Pražský hrad jako produkt cestovního ruchu}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2020. Dostupné z: https://theses.cz/id/d26ny1/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Cestovní ruch
Práce na příbuzné téma
-
Zkušenosti a motivace s využitím alternativních dopravních prostředků v rámci sdílené ekonomiky v cestovním ruchu u studentů Univerzity Palackého v Olomouci
Veronika ŠPLÍCHALOVÁ -
Změny v nárocích cestovatelů v oblasti ubytovacích služeb v období koronakrize
Viktorie Káňová -
Ekologické chování poskytovatelů služeb v cestovním ruchu v destinaci Třeboňsko
Nikola Ondráčková -
Vnímání jednotlivých faktorů kvality služeb v cestovním ruchu v Kazachstánu
Diana Yeralina -
Vnímání jednotlivých faktorů kvality služeb v cestovním ruchu v Rusku
Polina Erokhina -
Nové trendy v podnikání v cestovním ruchu
Pátková Pátková -
Statistická analýza vývoje podnikatelských subjektů v cestovním ruchu v Krkonoších a jeho perspektivy
Natálie Dynterová -
Management a kvalita stravovacích služeb v kontextu současných trendů (v Olomouci)
Evangelina Šťastná