Vliv plísní na výrobu a kažení potravin živočišného původu – Lukáš Rejman
Lukáš Rejman
Bakalářská práce
Vliv plísní na výrobu a kažení potravin živočišného původu
Mold effect on the production and spoilage of food of animal origin
Anotace:
Ve své rešeršní práci se snažím shromáždit relevantní informace o nejběžnějších mikroskopických plísních, které se využívají při výrobě mléčných potravin a vytvořit jejich přehled. Dále jsem vytvořil přehled nejběžnějších plísní způsobujících kontaminaci a kažení mléčných výrobků s ohledem na produkci mykotoxinů, které mají vliv na zdraví člověka. Práce zahrnuje nejběžnější metody prevence a kontroly …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 5. 2022
Identifikátor:
http://evskp.uhk.cz/eB13755
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 22. 6. 2022
- Vedoucí: RNDr. Jakub Toman, Ph.D.
- Oponent: doc. RNDr. František Malíř, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 23. 6. 2022 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Hradec KrálovéUniverzita Hradec Králové
Přírodovědecká fakultaBakalářský studijní program / obor:
Biologie a ekologie / Biologie a ekologie
Práce na příbuzné téma
-
Kontaminace syrového mléka patogenními mikroorganismy
Lenka Zbořilová -
Slazená kondenzovaná smetana z pohledu kontaminace koliformními bakteriemi
Michal RYBENSKÝ -
Mykotoxiny ve víně.
Nikola Osičková -
Mykotoxiny a zdravotní bezpečnost objemných krmiv
František Heinz -
Chemické kontaminanty v potravinách-mykotoxiny
Dominika Siudová -
Zdravotní rizika spojená s kontaminací životního prostředí mykotoxiny
Nikol MIKYSKOVÁ -
Mykotoxiny a jejich vliv na lidský organismus
Andrea BARTOŠOVÁ
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Složky
Soubory
Kohout, J.
24. 6. 2022
Kohout, J.
24. 6. 2022