Lukáš Rejman

Bachelor's thesis

Vliv plísní na výrobu a kažení potravin živočišného původu

Mold effect on the production and spoilage of food of animal origin
Abstract:
Ve své rešeršní práci se snažím shromáždit relevantní informace o nejběžnějších mikroskopických plísních, které se využívají při výrobě mléčných potravin a vytvořit jejich přehled. Dále jsem vytvořil přehled nejběžnějších plísní způsobujících kontaminaci a kažení mléčných výrobků s ohledem na produkci mykotoxinů, které mají vliv na zdraví člověka. Práce zahrnuje nejběžnější metody prevence a kontroly …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 27. 5. 2022

Thesis defence

  • Date of defence: 22. 6. 2022
  • Supervisor: RNDr. Jakub Toman, Ph.D.
  • Reader: doc. RNDr. František Malíř, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou od 23. 6. 2022 dostupné: světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Hradec Králové

University of Hradec Králové

Faculty of Science

Bachelor programme / field:
Biologie a ekologie / Biologie a ekologie

  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.