Mgr. Alena Hamáčková

Bakalářská práce

Metodická příprava závěrečných zkoušek učebního oboru kuchař - číšník pro pohostinství 65-51- H/002, nová závěrečná zkouška

The methodical preparation of final examinations of perceptual profession "Cook and Waiter" for hospitality 65-51- H/002, The new final examination
Anotace:
Hamáčková, Alena. Metodická příprava závěrečných zkoušek učebního oboru kuchař - číšník pro pohostinství 65-51-H/002, nová závěrečná zkouška, bakalářská práce. Brno: Masarykova univerzita, 2009. 95 s. Bakalářská práce rozpracovává závěrečné zkoušky učebního oboru kuchař – číšník pro pohostinství komplexně a měla by být vodítkem pro vykonávání zkoušek v roce 2010 na SŠOS Jihlava.
Abstract:
Hamáčková, Alena. The methodical preparation of the final exams for the teaching branch cook – waiter for hospitality 65-51-H/002, new final exam, bachelor exam. Brno: Masarykova univerzita, 2009. 93 s. Bachelor work develops completely the final exams of the teaching branch cook – waiter for hospitality and should be the guideline for the performance of the exams in 2010 at SŠOS Jihlava.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 4. 2009

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 19. 5. 2009
  • Vedoucí: PaedDr. Jan Šťáva, CSc.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Pedagogická fakulta