Bc. Lucie KAŇOKOVÁ
Diplomová práce
Senzorická analýza potravin
Sensory evaluation of foods
Anotace:
Zahrnuje hodnocení chuti, vzhledu, vůně či textury. Senzorická analýza potravin patří mezi základní kontrolní metody kvality potravinářských surovin, přídatných a pomocných látek i hotových výrobkůAbstract:
It includes evaluation of taste, appearance, smell or texture. Sensory analysis of food is an inevitable branch of basic control methods of food crude quality, additives and supplements as well as finished products.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 5. 2010
Identifikátor:
14565
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 2. 6. 2010
Citační záznam
Jak správně citovat práci
KAŇOKOVÁ, Lucie. Senzorická analýza potravin. Kroměříž, 2010. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáMagisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Práce na příbuzné téma
-
Vliv konzervace na senzorickou jakost makového nápoje
David Nadrchal -
Nutriční a senzorická jakost obilninových kaší pro kojence a batolata
Anna Němcová -
Senzorická jakost vybraných cukrářských výrobků z bezlepkových surovin pomocí modifikovaných receptur
Daria Musiienko -
Senzorická jakost komerčních výrobků na redukci hmotnosti
Valeriya Bondareva -
Technologická zařízení pro přípravu stravy a jejich vliv na senzorickou jakost vybraných pokrmů
Filip Chalupa -
Vliv medvědího česneku na senzorickou jakost tepelně opracovaného masného výrobku
Kateřina Kadlecová -
Změny vybraného sušeného ovoce během skladování a jejich vliv na senzorickou jakost
Miluše HUDSKÁ -
Využití náhradních sladidel v nealkoholických nápojích a jejich vliv na senzorickou jakost
Tereza ČIHÁKOVÁ