Strategie dalšího rozvoje konceptu franchisingového řetězce Ambiente – Kateřina Brtinská
Kateřina Brtinská
Bachelor's thesis
Strategie dalšího rozvoje konceptu franchisingového řetězce Ambiente
Strategy of future development of the franchise chain Ambiente
Abstract:
Franchising je v dnešní době velmi oblíbenou formou podnikání, která se za posledních dvacet let velmi rozšířila i v České republice. Tato práce v teoretické části pojednává o obecných pravidlech fungování franchisingu na místním trhu. Praktická část je zaměřena na český gastronomický franchisový řetězec Ambiente, na jehož příkladu je fungování franchisingu uvedeno. Cílem práce je zhodnotit vliv franchisingu …moreAbstract:
Nowadays franchising is a very popular form of business which has also expanded extensively in the Czech Republic during last 20 years. This thesis, in it's theoretical part, deals with general regulations of franchising process on the local market. Practical part is concentrating on a czech gastronomic chain Ambiente, on whose example the franchising process is shown. The aim of this thesis is to …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 4. 10. 2013
Identifier:
http://www.vse.cz/vskp/eid/60734
Thesis defence
- Date of defence: 26. 5. 2014
- Supervisor: Petr Král
- Reader: Jan Bockstefel
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola ekonomická v Prazehttp://www.vse.cz/vskp/eid/60734
Vysoká škola ekonomická v Praze
Bachelor programme / field:
Mezinárodní ekonomické vztahy / Mezinárodní obchod
Theses on a related topic
-
Franchising jako forma podnikání v oblasti gastronomie
Gabriela VROBELOVÁ -
Analýza franchisingu v oblasti gastronomie
Adéla Ryšavá -
Franchising jako metoda podnikání v gastronomii: analýza konceptu Potrefená Husa
Lukáš Drápela -
Franchising jako forma podnikání v gastronomii
Zuzana Tomalová -
Franchising se zaměřením na gastronomii
Iveta Burianová -
Analýza výhodnosti franchisingu v gastronomii
Rosica Čakarová -
Podnikání v gastronomii formou franchisingu
Markéta Šimáčková -
Franšíza ako forma podnikania v hotelierstve a gastronomii
Miriama Szabóová