Analýza kvality vybrané restaurace v Kutné Hoře – Lucie Daňková
Lucie Daňková
Bakalářská práce
Analýza kvality vybrané restaurace v Kutné Hoře
Anotace:
Cílem práce bude analyzovat kvalitu a konkurenceschopnost nabídky vybrané restaurace v Kutné Hoře. Metodou mystery shopping bude analyzována nabídka a kvalita vybrané restaurace a její konkurence. Výstupem bude doporučení na zlepšení služeb a nabídky vybrané restaurace k lepší konkurenceschopnosti.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 5. 2017
Obhajoba závěrečné práce
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty, autentizovaným studentům ze stejné školy/fakulty
Vysoká škola polytechnická Jihlava
Bakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Cestovní ruch
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.