Technologie výroby kváskového jáhlovo-batátového chleba – Bc. Simona Bobulová
Bc. Simona Bobulová
Diplomová práce
Technologie výroby kváskového jáhlovo-batátového chleba
The production of leavened bread from blend of millet and batads flour
Anotace:
Dnešní doba je charakteristická svými vzestupujícími nároky na rozšiřující se skupinu bezlepkových produktů. Každým rokem narůstá počet nových případů potravinové intolerance, jejíž součástí je právě alergie na lepek. Stále více pekáren se zaměřuje a rozšiřuje výrobu na vytvoření diverzity produktů pro danou skupinu obyvatel s intolerancemi. V práci jsem se soustředila na vytvoření základní funkční …víceAbstract:
Today's era is characterized by its ascending demands on an expanding group of gluten-free products. Every year the number of new cases is increasing of food intolerance, of which gluten allergy is a part. Increasingly more bakeries are focusing on and expanding production to create product diversity for a given population group with intolerances. In my thesis I concentrated on creating a basic functional …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 10. 5. 2024
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
Bobulová, Simona. Technologie výroby kváskového jáhlovo-batátového chleba. Zlín, 2024. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáMagisterský studijní program / obor:
Technologie potravin / -
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.