Výrobní linky pekárenského provozu – Daniela Pešková
Daniela Pešková
Bakalářská práce
Výrobní linky pekárenského provozu
Bakery production lines
Anotace:
Tématem této práce jsou výrobní linky pekárenského provozu. Práce je rozdělena do několika kapitol. V úvodní části práce jsou popsány kapitoly Cíl práce a Metodika, podle které byla vybrána firma Jizerské pekárny. Následuje kapitola Současný stav sledované problematiky, kde je zmíněn vznik pekárenství v Egyptě a jeho vývoj na území Českých zemí. Kapitola se zabývá současnou problematikou pekárenství …víceAbstract:
The subject of this thesis is production lines of bakery company. The thesis is divided into several chapters. In the introduction part of the thesis are described the chapters Objective of work and Methodology, according to which Jizerské bakeries (Jizerské pekárny s.r.o.) was selected. The following is a chapter on the current state of the problems under consideration, which mentions the establishment …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 3. 2018
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Dr. Ing. Tomáš Jehlička
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Technická fakultaČeská zemědělská univerzita v Praze
Technická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Zemědělská specializace / Obchod a podnikání s technikou
Práce na příbuzné téma
-
Moderní způsoby pečení v pekárenském průmyslu.
Hana RYBOVÁ -
Technologie výroby jemného pečiva v malé pekárně.
Monika ŠMEHLÍKOVÁ -
Druhy pečiva v nabídce obchodních řetězců a jejich výživové hodnoty
Radka Kuchařová
Název
Vložil
Vloženo
Práva