KOLDOVÁ, Adéla. \textit{Faktory ovlivňující rozsah glykace bílkovin}. Online. Diplomová práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2017. Dostupné z: https://theses.cz/id/dbc5de/.
KOLDOVÁ, Adéla. <i>Faktory ovlivňující rozsah glykace bílkovin</i>. Online. Diplomová práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2017. Dostupné z: https://theses.cz/id/dbc5de/.
KOLDOVÁ, Adéla. Faktory ovlivňující rozsah glykace bílkovin. Online. Diplomová práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2017. Dostupné z: https://theses.cz/id/dbc5de/.
@MastersThesis{Koldova2017thesis,
AUTHOR = "Koldová, Adéla",
TITLE = "Faktory ovlivňující rozsah glykace bílkovin [online]",
YEAR = "2017 [cit. 2024-11-09]",
TYPE = "Diplomová práca",
SCHOOL = "Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical TechnologyPraha",
NOTE = "SUPERVISOR: ",
URL = "https://theses.cz/id/dbc5de/",
}
@MastersThesis{Koldova2017thesis,
AUTHOR = {Koldová, Adéla},
TITLE = {Faktory ovlivňující rozsah glykace bílkovin},
YEAR = {2017},
TYPE = {Diplomová práca},
INSTITUTION = {Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology},
LOCATION = {Praha},
SUPERVISOR = {},
URL = {https://theses.cz/id/dbc5de/},
URL_DATE = {2024-11-09},
}
{{Citace kvalifikační práce
| příjmení = Koldová
| jméno = Adéla
| instituce = Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology
| titul = Faktory ovlivňující rozsah glykace bílkovin
| url = https://theses.cz/id/dbc5de/
| typ práce = Diplomová práca
| vedoucí =
| rok = 2017
| počet stran =
| strany =
| citace = 2024-11-09
| poznámka =
| jazyk =
}}