Analogy sýrů v obchodní síti České republiky – Kateřina HORÁKOVÁ
Kateřina HORÁKOVÁ
Bachelor's thesis
Analogy sýrů v obchodní síti České republiky
Cheese analogues in Czech trade network
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá analogy sýrů dostupnými v obchodní síti České republiky. V literární rešerši je popsána obecná charakteristika analogů sýrů, suroviny pro výrobu ana-logů a samotná výroba, také jsou zde uvedeny legislativní požadavky týkající se analogů. Dále byl proveden průzkum trhu zaměřený na nejčastěji se vyskytující analogy v obchodní síti. Průzkumem bylo zjištěno, že se v obchodní …moreAbstract:
This Bachelor work deals with cheese analogues that are available in the Czech trade net-work. There are defined cheese analogues and described raw materials used for analogue production and the manufacture of imitation products. The attention is also given to the legislation requirements concerning cheese substitutes. Further, the market research regard-ing the cheese analogue occurrence in the Czech …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 28. 5. 2009
Identifier:
12512
Thesis defence
- Date of defence: 10. 6. 2009
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
HORÁKOVÁ, Kateřina. Analogy sýrů v obchodní síti České republiky. Zlín, 2009. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci pouze na univerzitě až od 28. 05. 2009
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlný text práce je k dispozici v elektronické podobě.
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / field:
Chemistry and food technologies / Chemistry and food technologies
Theses on a related topic
-
Analogy (náhražky) některých potravin - sýry, cukrovinky. Jejich označování a nabízení v distribuční síti. Informovanost prodejců i spotřebitelů (včetně provozovatelů stravovacích služeb).
Adéla ABRMANOVÁ -
Faktory ovlivňující senzorickou jakost analogů tavených sýrů
Kateřina Sůkalová -
Analogy tavených sýrů
Lenka Brabcová -
Vliv použitých složek na jakost analogů tavených sýrů
Denisa Vránová -
Faktory ovlivňující senzorickou jakost analogů tavených sýrů
Kateřina Sůkalová