Analogy sýrů v obchodní síti České republiky – Kateřina HORÁKOVÁ
Kateřina HORÁKOVÁ
Bakalářská práce
Analogy sýrů v obchodní síti České republiky
Cheese analogues in Czech trade network
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá analogy sýrů dostupnými v obchodní síti České republiky. V literární rešerši je popsána obecná charakteristika analogů sýrů, suroviny pro výrobu ana-logů a samotná výroba, také jsou zde uvedeny legislativní požadavky týkající se analogů. Dále byl proveden průzkum trhu zaměřený na nejčastěji se vyskytující analogy v obchodní síti. Průzkumem bylo zjištěno, že se v obchodní …víceAbstract:
This Bachelor work deals with cheese analogues that are available in the Czech trade net-work. There are defined cheese analogues and described raw materials used for analogue production and the manufacture of imitation products. The attention is also given to the legislation requirements concerning cheese substitutes. Further, the market research regard-ing the cheese analogue occurrence in the Czech …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 5. 2009
Identifikátor:
12512
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 10. 6. 2009
Citační záznam
Jak správně citovat práci
HORÁKOVÁ, Kateřina. Analogy sýrů v obchodní síti České republiky. Zlín, 2009. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci pouze na univerzitě až od 28. 05. 2009
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlný text práce je k dispozici v elektronické podobě.
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin
Práce na příbuzné téma
-
Analogy (náhražky) některých potravin - sýry, cukrovinky. Jejich označování a nabízení v distribuční síti. Informovanost prodejců i spotřebitelů (včetně provozovatelů stravovacích služeb).
Adéla ABRMANOVÁ -
Faktory ovlivňující senzorickou jakost analogů tavených sýrů
Kateřina Sůkalová -
Analogy tavených sýrů
Lenka Brabcová -
Vliv použitých složek na jakost analogů tavených sýrů
Denisa Vránová -
Faktory ovlivňující senzorickou jakost analogů tavených sýrů
Kateřina Sůkalová -
Výroba a charakterizace analogů čerstvých sýrů s přídavkem ořechových olejů
Kristína Lovásová