Kateřina HORÁKOVÁ

Bakalářská práce

Analogy sýrů v obchodní síti České republiky

Cheese analogues in Czech trade network
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá analogy sýrů dostupnými v obchodní síti České republiky. V literární rešerši je popsána obecná charakteristika analogů sýrů, suroviny pro výrobu ana-logů a samotná výroba, také jsou zde uvedeny legislativní požadavky týkající se analogů. Dále byl proveden průzkum trhu zaměřený na nejčastěji se vyskytující analogy v obchodní síti. Průzkumem bylo zjištěno, že se v obchodní …více
Abstract:
This Bachelor work deals with cheese analogues that are available in the Czech trade net-work. There are defined cheese analogues and described raw materials used for analogue production and the manufacture of imitation products. The attention is also given to the legislation requirements concerning cheese substitutes. Further, the market research regard-ing the cheese analogue occurrence in the Czech …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 5. 2009
Identifikátor: 12512

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 10. 6. 2009
  • Vedoucí: Ing. Ivana Macků, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

HORÁKOVÁ, Kateřina. Analogy sýrů v obchodní síti České republiky. Zlín, 2009. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci pouze na univerzitě až od 28. 05. 2009

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plný text práce je k dispozici v elektronické podobě.

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin